Producatorul de sisteme de dale si borduri Elis Pavaje estimeaza ca afacerile vor creste cu cel putin 10% in acest an, de la 84,6 milioane lei in 2011, iar pentru 2013 prognozeaza un avans similar al rulajului, transmite Mediafax.
"In primul semestru, afacerile au avansat cu 25% si asteptam ca la finele anului vanzarile sa inregistreze o crestere de minimum 10%.

Pentru 2013, ne dorim un avans similar al rulajului, ne-am propus sa dezvoltam gama de produse rezidentiale si sa crestem randamentul utilajelor", a declarat joi la o intalnire cu presa Emil Elisiu Gota, director general si unul din actionarii Elis Pavaje.

Afacerile companiei au crescut anul trecut cu 47%, la 84,6 milioane lei.

Gota estimeaza ca piata pavajelor va atinge pragul de 100 milioane euro in acest an, in 2013 urmand sa se mentina la acelasi nivel sau chiar sa urce, daca va fi sustinuta de proiecte finantate din fonduri europene.

"Anul acesta a fost un an bun, provocarea cea mai mare fiind sa aduni banii din piata. Intarzierile la plata sunt cea mai mare problema cu care ne confruntam", a spus Gota.

Compania si-a propus sa investeasca anul viitor 1 milion de euro in retehnologizari si intr-o instalatie de produs dale de terasa.

Rulajul Elis Pavaje este sustinut in proportie de 60% prin livrarile directe catre antreprenori, diferenta fiind asigurata de vanzarile prin distribuitori.

Compania detine doua fabrici, in Petresti (judetul Alba) si Stoenesti (judetul Prahova), care asigura un volum de peste 8.000 metri patrati pe zi.

Portofoliul companiei include, printre altele, pavaje rezidentiale si industriale, dale, rigole, borduri, jardiniere, blocheti, boltari.

Compania este controlata de Emil Elisiu Gota si Vasile Gota.

Pe piata pavajelor mai activeaza companii precum Symmetrica, Elpreco, Semmelrock.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri