Ferma de vaci Tnuva va fi scoasa la vanzare pentru aproape 5 mil. euro

Ferma de vaci a Tnuva, companie aflata in faliment, a fost scoasa la vanzare luna aceasta de lichidatorul judiciar ZRP Insolvency SPRL.

La primele doua licitatii pentru ferma de vaci de langa Bucuresti nu s-a prezentat niciun comparator, iar ZRP Insolvency SPRL va organiza o a treia licitatie saptamana viitoare, la un pret situat la sub 75% din pretul de evaluare.

Astfel, la licitatia de saptamana viitoare ferma va fi scoasa la vanzare pentru circa 4,97 mil. euro, pret care reprezinta 73,75% din evaluare.
La licitatia de pe 26 octombrie, la care nu s-a prezentat nimeni, pretul activului se ridica la 5,39 mil. euro, iar la prima licitatie, pretul era de aproximativ 6,7 mil. euro. Cotatiile nu includ TVA.

La acest pret sunt scoase la vanzare circa 1.000 de vaci, constructii de 48.000 mp si un teren de peste 177.000 mp in Popesti Leordeni. Activele sunt scoase la vanzare in bloc.

ZRP Insolvency este lichidatorul companiei. Initial lichidator provizoriu a fost Capitol Insol SPRL.

Principalii creditori ai TRM Tnuva Romania Milk sunt BRD, Banca Romaneasca si National Bank of Greece.

Tnuva a investit peste 50 mil. euro in Romania in ferma de vaci si o unitate de productie, active care au fost impartite in patrimoniul a doua companii diferite.

Fabrica de vaci este in patrimoniul Tnuva Milk si fabrica in proprietatea Tnuva Dairies, companie aflata de asemenea in faliment.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri