Retailerul grec de mobile Neoset deschide un nou showroom in zona Pipera din Bucuresti.
Noul magazin, care a presupus o investitie initiala de 200.000 de euro, are o suprafata totala de 600 de metri patrati. Aceasta investitie se adauga unui total de 15 milioane de euro investite de catre grupul Neoset in Romania pana in prezent. In urmatorii ani, compania intentioneaza sa ajunga la un numar total de 10 magazine in toata tara. In prezent, compania detine 4 magazine.

Grupul a intrat in Romania in 1991. In 2009, Neoset Romania a deschis o fabrica de canapele in Bucuresti, ale carei produse ajung in tari precum Grecia, Cipru, Emiratele Arabe, Bulgaria, Ecuador si Etiopia, prin intermediul retelei de peste 100 de magazine Neoset.

Neoset Romania detine in prezent patru magazine in urmatoarele orase: Bucuresti, Timisoara, Constanta si Pitesti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri