Cluburile Bamboo si Barletto, inchise de Garda Financiara. Barletto a contestat decizia

Cluburile Bamboo si Barletto au fost inchise de Garda Financiara pentru 3 luni, ca urmare a unor nereguli.

Potrivit unor surse din piata, citate de Mediafax, Garda Financiara a suspendat pentru 3 luni activitatea cluburilor Barletto si Bamboo. Oficialii Barletto au contestat decizia, prin urmare clubul va ramane deschis pana la finalizarea procesului.

Garda Financiara a remis luni un comunicat de presa in care a anuntat ca a suspendat activitatea a doua cluburi din zona Lacul Tei din Capitala, fara a preciza numele acestora.

In noaptea de sambata spre duminica, 04 noiembrie 2012, comisari din cadrul Comisariatului General si sectiei municipiului Bucuresti au efectuat actiuni de control inopinate in trei cluburi de noapte din Bucuresti, zona Lacul Tei.

In urma constatarii incalcarii obligativitatii legale de utilizare a caselor de marcat electronice fiscale si a lipsei inregistrarilor obligatorii din documentele justificative contabile, comisarii au dispus aplicarea de amenzi contraventionale in cuantum total de 32.000 lei, confiscarea sumei totale de 49.490 lei si suspendarea activitatii a doua dintre cele trei societati comerciale verificate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri