Domeniile spre care s-au orientat cei mai multi candidati au fost vanzari, customer/client service, administratie, secretariat, transporturi/distributie/depozitare, productie, inginerie, IT, finante-contabilitate si medicina.

O alta caracteristica a fost cea ca angajatorii care au recrutat in 2012 au avut posibilitatea sa isi aleaga candidatul potrivit dintr-un numar foarte mare de CV-uri depuse, avand posibilitatea sa solicite experienta relevanta pentru postul pe care il aveau disponibil, fara sa ofere neaparat pachete salariale peste media anilor trecuti.

Pe site-ul de recrutare eJobs in 2012 numarul de anunturi de angajare se ridica la un total de peste 158.000 – posturi publicate pe diverse orase/ nivele de cariera/departamente.

Joburile care au strans in acest an cele mai multe CV-uri fac parte din domenii precum vanzari, customer/client service, achizitii/logistica/aprovizionare, transporturi/distributie.

Si in 2012 , ca si anul trecut, candidatii au fost interesati in primul rand de stabilitate la locul de munca, de contracte pe perioada nedeterminata si salarii care sa nu oscileze in sens negativ, de la o perioada la alta, precum si sa ocupe pozitii care sa le ofere posibilitatea sa se dezvolte din punct de vedere profesional.

Sursa foto: freedigitalphotos.net