Retailerul francez Carrefour deschide cinci noi supermarketuri in Constanta, in spatiile unde au functionat magazine apartinand lantului Aliment Murfatlar, preluat in urma cu cateva luni, ajungand astfel la o retea nationala de 65 de unitati sub acest format.

Noile supermarket-uri, Carrefour Market Antoniadis, Piata CET, Ciresica, Tic Tac si Lapusneanu, ofera o gama de aproximativ 4.500 de produse, iar oferta include peste 1.000 articole marca proprie Carrefour. Magazinele au suprafete cuprinse intre 300 si 390 de metri patrati, relateaza Mediafax.

Carrefour a ajuns in Romania, dupa deschiderea acestor unitati, la o retea de 102 magazine, dintre care 24 hipermarketuri, 65 supermarketuri si 13 magazine de proximitate.

Grupul francez a achizitionat in octombrie sase magazine de la compania Aliment Murfatlar Constanta, afacere controlata de producatorul de ulei Argus Constanta (55,04%) si de producatorul din industria de panificatie Dobrogea Grup (41,6%). Prin aceasta achizitie Carrefour marca intrarea pe segmentul supermarketurilor din Constanta, unde grupul era prezent doar cu un hipermarket.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Carrefour lanseaza un program de agricultura BIO pentru fermieri