30 Noiembrie 2012

Carrefour isi pune brandul pe reteaua Aliment Murfatlar: deschide 5 supermarketuri in Constanta



Retailerul francez Carrefour deschide cinci noi supermarketuri in Constanta, in spatiile unde au functionat magazine apartinand lantului Aliment Murfatlar, preluat in urma cu cateva luni, ajungand astfel la o retea nationala de 65 de unitati sub acest format.

Noile supermarket-uri, Carrefour Market Antoniadis, Piata CET, Ciresica, Tic Tac si Lapusneanu, ofera o gama de aproximativ 4.500 de produse, iar oferta include peste 1.000 articole marca proprie Carrefour. Magazinele au suprafete cuprinse intre 300 si 390 de metri patrati, relateaza Mediafax.

Carrefour a ajuns in Romania, dupa deschiderea acestor unitati, la o retea de 102 magazine, dintre care 24 hipermarketuri, 65 supermarketuri si 13 magazine de proximitate.

Grupul francez a achizitionat in octombrie sase magazine de la compania Aliment Murfatlar Constanta, afacere controlata de producatorul de ulei Argus Constanta (55,04%) si de producatorul din industria de panificatie Dobrogea Grup (41,6%). Prin aceasta achizitie Carrefour marca intrarea pe segmentul supermarketurilor din Constanta, unde grupul era prezent doar cu un hipermarket.



Citeste si