Gina Calagiu are in portofoliu mai multe afaceri in domenii precum oil&gas, HoReCa, consultanta, cu un total de peste 200 de angajati si o cifra de afaceri de peste 15 milioane de euro.

Agenius este bazat pe tehnica PAAS (Planifica, Actioneaza, Analizeaza, Selecteaza).

Modelul PAAS functioneaza in doua etape - definirea strategiei si executia strategiei. PAAS indeamna - Planifica ce vrei sa faci/saptamanal (doua minute), Actioneaza inteligent/zilnic, Analizeaza diferentele/saptamanal (sase minute) si Selecteaza ceea ce ai experimentat, ti-a placut, a functionat/ saptamanal (doua minute).

“Agenius a aparut ca o solutie pentru o provocare pe care mi-am asumat-o de cand am inceput antreprenoriatul - cum pot creste performanta afacerii si, in acelasi timp, sa fac ceva remarcabil pentru sanatatea angajatilor. Acest instrument reprezinta experienta mea personala in ceea ce inseamna cresterea unor afaceri performante, prin aplicarea unor sisteme reale de management al performantei, al timpului si managamentului de proiect. Finalizarea Agenius a durat doi ani in care am lucrat cu o echipa mixta de experti, cu o medie de 15 ani de practica in management strategic, managementul performantei, resurse umane, psihologie si comunicare”,a declarat Gina Calagiu.

Instrumentul este conceput atat pentru angajatii de la nivelurile de executie, cat si pentru middle si top management si poate fi implementat in orice tip de organizatie.

Principalele beneficii pe care acest instrument le aduce organizatiilor sunt sporirea productivitatii la nivel individual, de echipa si departamental si reducerea gradului de stres organizational. Instrumentul permite o evaluare constanta a indeplinirii indicatorilor de preformanta, mentinerea ritmului in atingerea obiectivelor si formarea obisnuintei angajatilor de a-si planifica si atinge obiectivele prin metoda pas cu pas.

Inainte de lansarea pe piata, Agenius a fost testat in companii nationale si multinationale din telecomunicatii, HoReCa, retail, industria bancara, FMCG, agro sau industria medicala, cu rezultate dovedite pentru esantioanele implicate.