Schimbare de peisaj pentru managerii Sanofi: seful din Romania pleaca in Turcia, cel din Ungaria il inlocuieste

Christophe Gourlet a fost numit country manager al Sanofi Romania si presedinte al Consiliului de Administratie Zentiva S.A., acesta incepandu-si mandatul de la 1 ianuarie 2013.

Noul country manager va prelua, de asemenea, atributiile de director general al Organizatiei Multi-Tari Danube (Multi Country Organization Danube), structura organizationala din care fac parte Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova si Romania.

Christophe Gourlet (46 ani), care a condus in ultimii doi ani operatiunile Sanofi Ungaria, ii va succede lui Jacques Nathan, care a fost numit director general al Sanofi Turcia.

Christophe Gourlet a absolvit Universitatea Paris-Dauphine, specializarea Economie. S-a alaturat grupului Sanofi in 1993, detinand diferite functii in zona financiara, cu grade ridicate de responsabilitate in Franta, Portugalia si apoi in Anglia. In 2003 a preluat functia de CFO pentru Asia, Orientul Mijlociu, Europa Centrala si de Est in cadrul Sanofi-Synthelabo, iar apoi pe cea de vice presedinte business support pentru Sanofi Global Operations. In 2005 a fost promovat in functia de vice presedinte finante si business support in Japonia, pentru ca in 2007 sa devina director general al Sanofi Maroc. Din 2010, Christophe Gourlet a detinut functia de country manager al Sanofi Ungaria.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Lăptăria cu Caimac aduce obligațiuni de 3 mil. euro pe Bursa din București
Setari Cookie-uri