Consiliul de Administratie al Vulcan Bucuresti, companie controlata de omul de afaceri Ovidiu Tender (foto), l-a numit la conducere pe Victor Dan Alesandru, fost secretar de stat in Ministerul Economiei, cerecetat de DIICOT intr-un dosar privind pagubirea producatorului de gaze Romgaz Medias.

Numirea in functie a lui Alesandru a fost aprobata in AGA, intrunita in 18 decembrie, potrivit datelor Vulcan transmise Bursei de Valori Bucuresti.
Compania Vulcan este specializata in productia de generatoare de aburi si unitati de pompare a petrolului, relateaza Mediafax.

Alesandru il inlocuieste la conducerea Vulcan pe Adrian Volintiru, care a preluat sefia Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului, institutie trecuta recent in coordonarea Ministerului Economiei.

Alesandru este cercetat de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) intr-un dosar in care sunt urmarite 40 de persoane angajate sau care au lucrat in Ministerul Economiei si Romgaz. In acelasi dosar este cercetat si proprietarul grupului InterAgro, Ioan Niculae.

Acuzatiile aduse de DIICOT celor 40 de persoane din acest dosar sunt complot si subminare a economiei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Udrea: Alina Bica nu mai calca in Romania