Dinu Patriciu: Ma intorc in Romania. Recuperarea dupa operatie mai dureaza 2-3 luni

Omul de afaceri scrie intr-o scrisoare adresata anumitor jurnalisti ca se va intoarce in Romania pentru a-si continua activitatile dupa ce evolutia recuperarii sale ii va permite.

Stimate Domnule Vrinceanu,

Intotdeauna am crezut ca problemele personale si de sanatate nu pot fi discutate decat de cei implicati. De aceea nu ma simt confortabil sa comentez zvonuri. Totusi, sunt nevoit sa aduc cateva clarificari.

• Stirile recente privind starea mea de sanatate sunt in mare masura false. Aduc la cunostinta celor interesati ca sunt in continuare in perioada de recuperare in cadrul unei clinici din Milano.

• Nu sunt si nu am fost in situatia de a avea datorii fata de nici un fel de autoritati medicale.

• Confirm ca am trecut, inainte de Craciun, printr-o operatie de transplant de ficat, care a decurs bine. Dupa o saptamana in sectia de terapie intensiva am inceput recuperarea. Acest proces absolut normal pentru o astfel de situatie, va mai dura aproximativ 2-3 luni, conform estimarilor medicilor care ma supravegheaza.

• Pe intreaga perioada a spitalizarii am beneficiat de suportul si asistenta fratelui meu Serban Patriciu, a ficelor mele Ana si Maria Patriciu, precum si a celorlalti apropiati.

• Inteleg sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor care mi-au fost alaturi si care mi-au transmis mesaje de incurajare si sustinere. Nu am avut posibilitatea de a le raspunde personal, dar sper ca in curand am sa ii pot contacta si sa-i intalnesc personal.

• Doresc sa mentionez in final ca imediat ce cadrele medicale care supravegheaza evolutia recuperarii mele imi vor permite, planuiesc sa ma intorc in Romania pentru a continua activitatile.

• De asemenea, in ceea ce priveste viata mea privata, decenta ma determina sa nu fac nici un fel de comentariu, avand increderea ca indiferent de zvonurile care se colporteaza, adevarul iese la suprafata.
Cu stima,

Dinu Patriciu”

Pe lista jurnalistilor catre care omul de afaceri a trimis scrisoarea se numara si Dan Tapalaga, ziarist la HotNews.ro, caruia i-a confirmat autenticitatea scrisorii.

Presa a relatat in ultimele saptamani ca omul de afaceri Dinu Patriciu a suferit un transplant de ficat, la o clinica din Milano.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri