Omul de afaceri a decedat luni. Cauzele decesului nu a fost facute publice in comunicatul oficial al companiei, insa se pare ca managerul avea probleme medicale. Potrivit unor surse medicale, citate de Mediafax. directorul general al Fornetti Romania a suferit un infarct miocardic, el fiind supus, de-a lungul timpului, la patru operatii pe cord.

Zoltan Panczel, omul care a facut din Fornetti franciza numarul 1 in Romania s-a intors la conducerea companiei anul trecut, intr-un moment in care compania pe care a adus-o in top se lupta cu insolventa.

In cei opt ani in care Zoltan Panczel s-a aflat la conducerea companiei Fornetti Romania (2001-2008), afacerea Fornetti a ajuns la 800 de puncte de vanzare deschise in franciza (in 2008-n.r.).

Dupa patru ani dedicati actiunilor diplomatice (in calitate de consul onorific al Ungariei la Timisoara), omul de afaceri a decis sa se intoarca la conducerea Fornetti. Dupa intoarcerea la conducerea Fornetti, omul de afaceri a incercat sa reorganizeze compania. Dupa reintoarcerea sa, planul de reorganizare al societatii a fost votat, iar societatea era pe drumul restructurarii.