Garda Financiara continua ävanatoareaö: La Muse si Casa Rustic, pe lista localurilor inchise

Clubul La Muse din Centrul Istoric al Capitalei, Casa Rustic si alte patru localuri din cartierul Drumul Taberei au fost inchise de Garda Financiara din cauza unor nereguli descoperite la controale intreprinse la sfarsitul saptamanii trecute, au declarat, pentru Mediafax, surse din piata.

Potrivit Garzii Financiare, la cele sase localuri sanctionate cu suspendarea activitatii comerciale pentru trei luni au fost constatate abateri precum incalcarea obligativitatii utilizarii caselor de marcat electronice fiscale sau a normelor legale privind evidenta operativa a marfurilor aflate la vanzare.

Garda Financiara precizeaza can noptile de vineri si sambata, 26 si 27 ianuarie, comisari din cadrul Comisariatului General al Garzii Financiare, impreuna cu inspectori din cadrul Unitatii de Inspectie Fiscala (ANAF), au verificat 16 localuri din Bucuresti, respectiv trei cluburi de noapte din Centrul Istoric si 13 restaurante din cartierul Drumul Taberei).

In urma controalelor, au fost dispuse si 38 de sanctiuni contraventionale cu amenda si confiscarea numerarului neinregistrat in cuantum total de 84.600 lei.

In aceeasi perioada, echipe de comisari din cadrul sectiilor Cluj, Constanta, Iasi si Timis ale Garzii Financiare, au verificat activitatea a 22 cluburi de noapte din aria de competenta, au aplicat amenzi totale in valoare de 64.900 lei si au confiscat numerar in cuantum total de 17.165 lei incasat fara emiterea bonului fiscal. De asemenea, comisarii au dispus suspendarea pentru trei luni a activitatii comerciale a sase dintre localurile verificate.

Actiunile de control ale Garzii Financiare au fost realizate cu sprijinul Politiei si Jandarmeriei.

Sursa foto: lamuse.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Companii »Setari Cookie-uri