(P) Cartile de vizita pot spune multe despre tine

De curand, Agrafa Print a lansat Business-card.ro. Acesta este un site nou prin care compania, specializata in tipar digital si productie publicitara, doreste sa vina in ajutorul celor interesati de promovare prin intermediul cartilor de vizita.
Astfel, noua componenta a platformei sale online va putea raspunde oricaror intrebari pe care utilizatorii le vor avea cu privire la aceste produse, oferind informatii si sfaturi relevante despre modul de realizare a unui set de carti de vizita care, pe de o parte sa reprezinte cu succes atat imaginea companiei cat si personalitatea celor care le ofera, iar pe de alta parte sa genereze o impresie puternica si o reactie pozitiva.

Tot in continutul noului site vizitatorii vor putea descoperi articole detaliate despre importanta cartilor de vizita in cadrul intalnirilor de afaceri, modalitatea corecta de inmanare a acestora catre potentialii clienti sau parteneri, importanta conceptului grafic, precum si rolul cartilor de vizita in promovarea firmei.

De altfel, www.business-card.ro ofera si indicatii utile referitoare la datele care trebuie sa apara pe cartile de vizita, alegerea celui mai bun serviciu de printare a acestora sau procesul lor de tiparire, dar si alte articole mai mult decat interesante.


Setari Cookie-uri