Business Services Organization (BSO) este parte integranta a Coca-Cola Hellenic si are ca obiective majore motivarea angajatilor, incurajarea talentului si imbunatatirea productivitatii. Organizatia BSO isi desfasoara activitatea in 19 tari si 3 corporate office.

Simona Simion-Popescu s-a alaturat echipei Coca-Cola Hellenic in 2010 in calitate de country HR manager pentru Romania si Moldova. Ea il va inlocui in functia de director BSO Bulgaria pe John Hall.

Inainte de a se alatura grupului Coca-Cola Hellenic, Simona Simion-Popescu a ocupat pozitii de management in cadrul XEROX. Ea detine o diploma MBA la Central European University.

Coca-Cola Hellenic este al doilea imbuteliator ca marime al companiei Coca-Cola din punct de vedere al volumului, avand vanzari de peste 2 miliarde de unitati.

In Romania, ca in toate tarile in care isi desfasoara activitatea, Coca-Cola detine si functioneaza pe baza unui sistem propriu, incluzand toate verigile necesare producerii si distributiei produselor catre consumatori. In Romania, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic (CCH Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania).