Directorul general al Farmec, Mircea Turdean, a declarat ca pentru acest an compania estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu 10% fata de 2012.

"Am inregistrat o cifra de afaceri de peste 121 de milioane de lei, in crestere cu peste 10% fata de 2011. 10% din cifra de afaceri provine din export. Pentru 2013 ne dorim o cifra de afaceri cu peste 10% fata de 2012. Secretul acestui succes consta in investitii constante in oameni, punem accent pe legatura dintre oameni si calitatea lor. Investim in programe de formare si dezvoltare a personalului si punem accent pe cercetare, pe inovatia permanenta, pe partea de laboratoare si marketing”, a spus Turdean.

Acesta a adaugat ca, din calculele companiei, Farmec este lider pe cota de piata privind ingrijirea fetei, curatarea fetei, tratament pentru par.

Citeste si:

"Pentru 2013 punem accent pe inovatie, vrem sa ne dezvoltam puternic pe export. In cinci ani as fi multumit sa avem 50% din productie la export. Suntem prezenti cu produse in 45 de tari, printre care Ungaria, Polonia, Ucraina, Japonia, Coreea de Sud, Emiratele Arabe, Kuweit”, a spus managerul general al Farmec.

Farmec Cluj-Napoca are circa 600 de angajati.

Compania Farmec este cel mai mare producator roman de cosmetice. Din iunie 2008, Farmec detine drepturile integrale de utilizare a marcii Gerovital.