Coca-Cola Central Japan, Mikuni Coca-Cola Bottling, Tokyo Coca-Cola Bottling si TONE Coca-Cola Bottling au anuntat ca au primit aprobarea investitorilor in vederea fuziunii. Noua companie va genera aproximativ 47% din volumul total al vanzarilor realizat de Coca-Cola pe piata japoneza, va avea circa 7.000 de angajati, 10 unitati de productie si 150 de centre de distributie.

“Acesta este un pas important in strategia pe care ne-am construit-o, de a devebi al cincilea cel mai mare imbuteliator al Coca-Cola din lume in ceea ce priveste afacerile anuale”, a declarant Calin Dragan.

Dupa sapte ani la carma Coca-Cola HBC Romania si Republica Moldova, Calin Dragan a preluat in 2011 pozitia de corporate office and executive director of operations&business transformation in cadrul Coca-Cola West.

Dragan gestiona din aceasta functie operatiunile unei companii cu o cifra de afaceri de peste patru miliarde de dolari si 12.000 de angajati.

Calin Dragan s-a alaturat echipei Coca-Cola in urma cu 20 de ani.

Printre romanii care ocupa functii de conducere in cadrul multinationalelor se numara Liliana Solomon (director financiar regional pentru grupul Vodafone), Angela Cretu (vicepresedinte Avon pe Europa de Est si director general al operatiunilor Avon in Rusia), Liliana Caimacan (brand manager Unilever Germania), Cornelia Coman (director general ING Asigurari de Viata si Pensii Ungaria), Marius Persinaru (director comercial - director general pentru tehnologie si servicii, pentru Europa Centrala si de Est, Israel si Turcia (CIT) Xerox).

Cititi aici primul interviu acordat de Calin Dragan dupa numirea sa in cadrul Coca-Cola West Company Limited