Subway vrea 40 de restaurante pana la finalul lui 2015, triplu fata de in prezent. Lantul se alatura miscarii ôcaffè sospesoö

Lantul de restaurante fast-food Subway, deschis anul trecut pe piata locala, vrea sa isi tripleze numarul de unitati din Romania, in urmatorii doi ani si jumatate, acesta urmand sa creasca de la 13 locatii in prezent, la 40 pana la finalul lui 2015.

Primul restaurant Subway s-a deschis pe 10 aprilie anul trecut, in Bucuresti, in zona piata Victoriei. Noua dintre cele 13 restaurante pe care Subway le are in Romania sunt in Bucuresti.

Cu ocazia aniversarii, incepand cu 11 aprilie, lantul de restaurante se alatura “caffè sospeso” (“cafeaua in asteptare” ), o miscare sociala internationala, prin care clientii restaurantelor platesc o cafea pe care insa nu o beau, ci o lasa in grija localului pana cand apare un alt client care o poate consuma gratuit. Ideea a aparut in sudul Italiei, iar gestul a fost adoptat si in alte tari, precum: Canada, Ucraina si Bulgaria.

Pe 10 aprilie, in locatiile bucurestene ale Subway, clientii care cumpara un SUB de 15 cm si o racoritoare de 500 ml primesc inca un 1 Sub.

Printre concurentii Subway se numara lanturile McDonald’s si KFC.

In prezent, Subway detine peste 39.000 de restaurante in 102 tari, fiind cel mai mare lant de restaurante fast food din lume in sistem de franciza.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Companii »Setari Cookie-uri