Programul de internship “Become a Leader!”, cu traditie la nivel international, este adresat studentilor in anii terminali si isi propune sa le ofere acestora perspectiva si viziune pentru parcursul profesional ca viitori lideri.

Concret, 11 studenti au fost selectati pentru ca timp de doua saptamani sa aiba oportunitatea de a observa si invata de la directori generali si manageri cu experienta din cadrul unor companii renumite din Romania.

"«Become a Leader! Learn! Dream! Inspire!» este un proiect pilot al AmCham Romania, in dorinta de a contribui concret la orientarea in cariera a tinerei generatii. Scopul nostru este acela de a-i sprijini pe acesti tineri pentru a-si descoperi abilitatile alaturi de lideri de succes. Ne dorim ca participarea lor sa devina un moment de referinta in dezvoltarea lor profesionala de acum inainte” a declarat Valeriu Nistor, presedintele AmCham Romania.

Intre companiile in care tinerii studenti vor avea sansa de a urmari activitatea echipei de management se numara Microsoft, Citibank, Dentons (fost Salans), Ernst & Young, Hewlett-Packard, Junior Achivement, PwC, Raiffeisen Bank, UPC.

Proiectul va continua si in anii urmatori, au precizat reprezentantii AmCham Romania.

Sursa foto: freedigitalphotos.net