Sameday Courier, unul dintre cele mai importante companii din curierat de pe piata locala, anunta schimbarea actionariatului firmei, incepand cu data de 22 aprilie 2013.
Lucian Baltaru, care pana in prezent a fost actionar minoritar si a condus executiv Sameday Courier, devine actionar unic al companiei. Antreprenorul Octavian Badescu (foto), fondator Sameday, face exit din afacerea careia i-a pus bazele in 2007.

”Iesirea din Sameday Courier a venit intr-o perioada optima pentru mine avand in vedere oportunitatile de viitor. Imi propusesem sa fac exit pana in 2015 pentru a ma putea implica si in alte proiecte pe care le am in vedere. Cred ca in Romania se pot face multe schimbari in bine. Ies din Sameday Courier pentru ca am ocazia de a face o astfel de schimbare, chiar in zona mea de expertiza. Sunt convins ca proiectul Sameday Courier isi va continua evolutia si ca va fi un succes si pe mai departe”, a comentat antreprenorul Octavian Badescu, fondator al Sameday Courier.

Sameday Courier este un business de nisa in curieratul romanesc, fiind prima companie specializata pe livrarile in aceeasi zi la nivel local, national si international. Compania a fost fondata in anul 2007 si a inregistrat o afaceri de 5 milioane lei la finalul anului 2012.

„Sameday Courier este un business in care cred si in care am investit foarte mult timp si energie. Vad o provocare pentru mine in decizia lui Octavian Badescu de a se concentra pe noi proiecte. In plus, aceasta decizie a venit intr-un moment in care aveam toate datele necesare pentru a face un astfel de pas. Am fost alaturi de Sameday Courier inca din primul an si cunosc business-ul in cele mai mici detalii. Cred foarte mult in aceasta companie si in forta ei de a se dezvolta in continuare”, a declarat Lucian Baltaru, general performance manager in cadrul Sameday Courier.

In prezent, Sameday Courier este furnizor de servicii de curierat pentru unele dintre cele mai importante companii din Romania. In zona medicala, Sameday Courier a livrat in 2012 peste 40 de tone de medicamente. In domeniul financiar, compania ofera livrari sigure pentru plicuri si documente bancare.

Pentru sectorul de e-commerce, Sameday Courier ofera livrari in aceeasi zi pentru unele dintre cele mai importante magazine online autohtone, un exemplu relevant fiind cum ar fi PC Garage. De asemenea, Sameday Courier lucreaza cu agentiile de publicitate pentru care face livrari personalizate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri