Cora va deschide la sfarsitul lunii iulie un hypermarket in Constanta. Centrul comercial din Constanta va avea o suprafata mai mica decat cea anuntata initial, iar investitia s-a redus la aproape jumatate. In luna octombrie este programata inaugurarea hipermarketului din Ploiesti.

In cele doua noi locatii vor lucra intre 600 si 700 de persoane. In reteaua de hipermarketuri lucreaza in prezent circa 4.000 de persoane.

De asemenea, Cora va lansa in aceasta toamna si serviciul Cora Drive, prin care clientii pot comanda produsele online si le vor ridica ulterior din magazin, spune Ana Maria Florea.

Cora Romania are in acest moment zece magazine, dintre care patru in Bucuresti (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului si Sun Plaza) si sase in provincie, la Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanta si Bacau.

Compania, detinuta de retailerul belgian Louis Delhaize Group, are in plan pentru anul viitor deschiderea a doua noi hipermarketuri, in Brasov si Slobozia. Obiectivul companiei este ca pe termen mediu si lung sa inaugureze circa 15-20 de magazine, adaptandu-le dupa potentialul clientilor din zona respectiva.