Vrei sa-l cunosti pe Marcel Barbut, Octavian Radu si pe alti antreprenori care au incheiat tranzactii? Esti antreprenor sau lucrezi intr-o companie interesata de fuziuni si achizitii? Vrei sa afli mai multe despre piata de M&A? Participa la conferinta M&A Outlook 2013 - Editia a V-a, miercuri, 29 mai. Inscrie-te aici.

Marcel Barbut a inaugurat la finalul saptamanii trecute cea de-a doua facilitate de productie din programul investitional, la Oradea, ridicand o fabrica de polistiren cu o capacitate de 700.000 metri cubi pe an.

Noua facilitate de productie, cu o suprafata construita de circa 2.000mp s-a ridicat la 3,2 milioane de euro, iar proiectul face parte dintr-un program de investitii care se va derula in acest an si presupune inaugurarea a patru linii noi de productie in Oradea, la Ploiesti cat si in Roman, care va totaliza 22 de milioane de euro.

La fabrica din Oradea, Adeplast mai produce si adezivi, mortare uscate sau vopsele, fiind prima platforma industriala completa din portofoliul companiei. Suprafata totala a platformei industriale se ridica la circa 22.000 de metri patrati.

Odata cu deschiderea noii facilitati de productie din Oradea, Adeplast isi va consolida pozitia pe piata si isi va extinde exporturile si pe teritoriul Ungariei, produsele ajungand chiar si pe piata din Austria, una din tintele omului de afaceri pentru urmatoarea perioada.
In fabrica de polistiren din Oradea vor lucra 12 angajati, in timp ce pe intreaga platforma sunt circa 90 de persoane.