Fidela principiului promovarii in segmentul sportului prahovean, firma ALGABETH SGI a semnat un contract de sponsorizare cu CSU ASESOFT, cea mai de succes echipa din baschetul romanesc.
Ambitia companiei ALGABETH, care activeaza in domeniul pietrei naturale, este aceea de a sprijini preponderent segmentul copiilor si al juniorilor care iubesc acest sport, fara a neglija insa si publicitatea prin echipa mare. Astfel, chiar din weekend, atunci cand vor avea loc meciurile 3 si 4 ale finalei Campionatului National, tricourile gazdelor vor avea imprimat logo-ul ALGABETH.

„Am ales sa ne asociem numele cu o echipa campioana, care an de an ofera rezultate frumoase i aduce bucurii fanilor ei. Prin inelegerea parafata, ALGABETH si CSU ASESOFT vor avea misiunea comuna de a demonstra intregii tari ca acesta echipa este puternica, un simbol al tariei de caracter si perseverentei. Adica duritate si durabilitate in acelasi pachet, exact valorile pe care vrea sa le transmita Algabeth ca furnzior de piatra naturala si servicii aferente.” a declarat Gabriel Draghici, administratorul firmei ALGABETH SGI.

Algabeth SGI este o companie care activeaza in domeniul pietrei naturale, avand o experienta in domeniu de peste 15 ani in comercializarea unei game variate de materiale: marmura, granit, travertin, calcar, sist, onix, ardezie etc.

Algabeth SGI este membra a grupului de firme STONE GROUP INTERNATIONAL - cel mai important jucator de profil din Europa de Est - fiind cel mai mare importator de marmura si granit (vinde peste 80 de tipuri de marmura si peste 100 de tipuri de granit!), care acopera intreaga varietate de nuante si culori.

Citește și
McDonald’s deschide încă un restaurant, în vreme de pandemie.Unde se află acesta
Setari Cookie-uri