Magazinul IKEA retrage de la comercializare cand Lyda si recomanda tuturor clientilor care au achizitionat acest produs sa inceteze imediat utilizarea acestuia, anunta compania.

Clientii care au achizitionat cana Lyda (cod 302-033-79) pot sa o returneze la magazin si primesc inapoi suma integrala platita pe produs.

IKEA a primit 20 sesizari cu privire la faptul ca fundul canii s-a desprins in timpul folosirii la temperaturi ridicate.

Produsul a fost retras de la vanzare din toate magazinele IKEA din lume.

Cana Lyda a fost lansata pe piata in august 2012, fiind produsa in Thailanda. In perioada august 2012-aprilie 2013 au fost vandute la nivel global 220.000 de bucati.

Pe plan local, magazinul IKEA din Bucuresti a comercializat pana la data retragerii 1.105 cani Lyda, la pretul de 17,99 lei. Magazinul nu a primit pana acum nicio sesizare din partea clientilor romani.

Magazinul IKEA din Romania a fost al 253-lea deschis in a 35-a tara, in 2007. Pana in luna martie 2010 a fost operat in sistem de franciza locala, iar dupa aceea IKEA Romania a devenit parte din IKEA Group.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
IKEA retrage un produs pentru bebelusi. Risc de sufocare