Incendiu puternic la o fabrica de mezeluri din Capitala. Unitatea apartine Doly-Com
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Ilfov, incendiul a fost anuntat prin numarul de urgenta 112, in jurul orei 06.55, de catre o persoana care a spus ca a vazut fum in zona, informeaza Mediafax.
"Incendiul a fost stins deja de catre pompieri, iar in urma acestuia nimeni nu a fost ranit. Doly-Com coopereaza cu autoritatile in cadrul investigatiei demarate pentru a identifica conditiile care au dus la producerea incendiului. Compania a luat deja masuri pentru transferul rapid al productiei acoperite de punctul de lucru Tunari la fabrica din Botosani, astfel incat fluxul de livrari catre clienti sa fie mentinut”, a declarat Iulian Cazacut, director general Doly-Com.
Fabrica din Tunari era specializata in procesarea carnii proaspete si era una dintre cele doua unitati de productie detinute de Iulian Cazacut. Doly-Com mai detine o unitate de procesare in localitatea Roma, din judetul Botosani.
Numele producatorului Doly-Com a aparut in scandalul carnii de cal etichetate drept carne de vita in urma acuzatiilor venite din partea procesatorului francez Spanghero. Ulterior, acuzatiile s-au dovedit a fi nefondate, in urma controalelor rezultand ca materia prima exportata de companiile romanesti a fost corect etichetata.
Doly-Com, companie cu afaceri de 34 mil. euro anul trecut, a fost lansata in 1997 de sotii Doina si Iulian Cazacut. In cele doua fabrici lucrau 300 de angajati.
Pe plan local, Doly-Com detine doua branduri proprii – Kravys si Carpathian Beef – care sunt comercializate in retelele de retail Metro, Carrefour, Kaufland si Lidl.