Numarul bunurilor vandute de lichidatori, prin intermediul Executari.com, a crescut de aproape patru ori in perioada ianuarie-mai 2013, comparativ cu perioada similara din 2012 si a urcat de la 1.557 la 5.599, pe fondul falimentelor din economie.
„Procedurile de faliment, incepute in anii anteriori se apropie de finalizare in aceasta perioada si asa se explica cresterea fara precedent si volumul mare de oferte de echipamente, utilaje, electronice, electrocasnice, mobilier, imobile, precum si produse de marochinarie, imbracaminte sau incaltaminte”, a declarat Elena Puica, directorul comercial al Executari.com.

Preturile de vanzare sunt mai mici decat in anii anteriori. Mai exact, un abator se vinde „in bloc” la pretul de 15.840 euro, iar un aparat diagnoza auto pentru service este evaluat la 1.322 de euro.

Mobilierul pentru un bar porneste de la 1.944 euro, in timp ce un teren de 728 de metri, aflat in orasul Sibiu, in prelungirea strazii Sacel, costa 14.560 euro. Un set de piese auto noi este evalut la 2.300 euro. Precizam ca toate preturile sunt fara TVA.

De asemenea, numarul total de bunuri executate silit in intervalul ianuarie – mai 2013, ale caror anunturi de vanzare au fost publicate pe site-ul Executari.com a ajuns la 11.790, in crestere semnificativa fata de anul trecut, cand pentru tot anul 2012 s-au inregistrat 8.395 de anunturi de bunuri.

Pe Executari.com, sunt publicate lunar mii de anunturi pentru masini, apartamente si case, care au reduceri de preturi cuprinse intre 6% si 50%.

Persoanele interesate sa participe la o licitatie trebuie sa indeplineasca o singura conditie: sa depuna garantia de 10% din pretul de pornire, pe care o vor recupera in cazul in care nu castiga licitatia. De asemenea, oricine poate obtine gratuit detaliile de pe Executari.com sau de la avocatii colaboratori ai site-ului.

Executari.com este principalul portal specializat pe bunuri aflate in executare silita.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri