Reteaua de farmacii Flavipet devine Unica dupa un rebranding de 150.000 euro

Reteaua de farmacii Flavipet, detinuta de omul de afaceri Vasile Ertagan si de catre fiul sau Flavius, a investit aproximativ 150.000 de euro intr-un proces de rebranding, locatiile purtand un nou nume – Unica.

Procesul de rebranding, realizat de agentia Storience, a durat sase luni si noua identitate este in curs de implementare in cele 20 de farmacii din judetele Braila si Galati, care vor fi complet remobilate si redecorate.

Farmaciile Unica au 116 angajati, in crestere cu 27% fata de 2011. Anul trecut compania a raportat o cifra de afaceri de 30,4 mil. lei, un avans de 20% fata de 2011.

“Am constatat insa ca acest proiect a ajutat si la motivarea angajatilor nostri si sunt convins ca va ajuta si la imbunatatirea imaginii noastre ca angajator”, a declarat Flavius Ertagan, directorul general al lantului farmaceutic Unica.

Prima farmacie Unica a fost infiintata in urma cu 10 ani, la Galati, de catre antreprenorul Vasile Ertagan, ca un business de familie. Fiul sau, Flavius Ertagan, a urmat Facultatea de Farmacie conducand, in paralel, activitatea companiei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri