Restructurare la Ministerul Agriculturii: Fara disponibilizari, dar dispar posturile vacante

Ministerul Agriculturii va fi restructurat in luna septembrie, cand se vor infiinta institutii noi, care vor putea avea si venituri extrabugetare, a declarat joi ministrul de resort, Daniel Constantin, adaugand ca nu vor fi disponibilizari de personal, dar vor disparea posturile vacante.

"Ministerul Agriculturii are un proiect pe care am vrut sa-l trecem ieri ca ordonanta ca sa restructuram toata activitatea ministerului. Nu s-a putut, pentru ca s-a opus Ministerul Justitiei. S-a transformat pana la urma intr-un proiect de lege pe care vrem sa-l trecem in toamna cu prioritate, in primele saptamani, astfel incat sa se reorganizeze tot ce inseamna activitatea ministerului", a spus Constantin, relateaza Mediafax.

El a spus ca va fi facuta o evaluare prin care se va stabili cate posturi vor ramane in urma restructurarii.

"Cel mai important lucru care se va intampla in Ministerul Agriculturii va fi in luna septembrie, cand vom avea o restructurare. Vor fi institutii care se vor crea, institutii care vor avea posibilitatea sa aiba si venituri extrabugetare, astfel incat sa isi sustina salariile din acele venituri, dar nu cred ca putem sa vorbim de concedieri", a adaugat Constantin.

Acesta a mai spus ca, in schimb, vor disparea posturile vacante.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri