O fabrica ce lucreaza pentru giganti precum Ferrari si Disney a ajuns numarul 1 in lume la productia de scaune auto si centuri de siguranta pentru copii O femeie de afaceri din Pascani a reusit in doar sase ani performante economice "exotice" pentru Romania, reusind sa se impuna la nivel mondial in nisa producatorilor de echipamente de siguranta pentru copii.

Compania Te Rox-Prod, cu sediul in Pascani, a reusit sa se impuna in ultimii sase ani drept una dintre cele mai puternice firme din Romania. Proprietara, Doina Cepalis, a fost incadrata recent de catre Business Magazin intre cele mai puternice si influente 200 de femei din Romania.

Ce a reusit sa faca Cepalis la Iasi din 2007 pana in prezent poate fi considerata o minune economica. Initial, in anul 2000, a intrat in afacerile cu textile cumparand o fabrica de in din Pascani, in care lucrau 600 de angajati. Sase ani mai tarziu, intrarea masiva a firmelor chineze pe piata europeana a confectiilor a dus la falimentul fabricii din Pascani.

Aflati lista completa a celor mai de succes firme pe Adevarul.ro.