Afaceristi romani care au batut criza. O firma din Iasi, numarul 1 in lume la scaune auto

Pe timp de criza, in Romania, exista oameni care si-au dezvoltat adevarate retete de succes, reusind sa isi construiasca afaceri profitabile. Cele mai multe dintre acestea au pornit de la idei mici, ajungand sa ocupe un loc fruntas pe harta afacerilor autohtone de succes, scrie Adevarul.ro.

O fabrica ce lucreaza pentru giganti precum Ferrari si Disney a ajuns numarul 1 in lume la productia de scaune auto si centuri de siguranta pentru copii O femeie de afaceri din Pascani a reusit in doar sase ani performante economice "exotice" pentru Romania, reusind sa se impuna la nivel mondial in nisa producatorilor de echipamente de siguranta pentru copii.

Compania Te Rox-Prod, cu sediul in Pascani, a reusit sa se impuna in ultimii sase ani drept una dintre cele mai puternice firme din Romania. Proprietara, Doina Cepalis, a fost incadrata recent de catre Business Magazin intre cele mai puternice si influente 200 de femei din Romania.

Ce a reusit sa faca Cepalis la Iasi din 2007 pana in prezent poate fi considerata o minune economica. Initial, in anul 2000, a intrat in afacerile cu textile cumparand o fabrica de in din Pascani, in care lucrau 600 de angajati. Sase ani mai tarziu, intrarea masiva a firmelor chineze pe piata europeana a confectiilor a dus la falimentul fabricii din Pascani.

Aflati lista completa a celor mai de succes firme pe Adevarul.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri