Casa Rusu vrea vanzari de 1,5 mil. euro din magazinul de la Piatra Neamt

Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide un nou magazin in Piatra Neamt in urma unei investitii de 150.000 de euro.

Compania estimeaza vanzari anuale de 1,5 mil. euro.

Piatra Neamt este primul oras din Moldova si al 11-lea oras din Romania in care Casa Rusu este prezent cu unitati proprii. Magazinul este amplasat in Galleria Mall Piatra Neamt, are o suprafata de 2.000 mp si va avea 21 de angajati.

“De la inceputul anului am deschis trei noi magazine proprii in Ardeal si Muntenia. In viitorul apropiat avem in plan extinderea in aceasta parte a tarii cu alte doua unitati proprii in Suceava si Iasi”, a declarat Marius Raia, director general Casa Rusu.

La sfarsitul lunii iulie, Casa Rusu va deschide un nou magazin propriu in orasul Constanta.

In prezent, Casa Rusu detine o retea de 15 magazine proprii in orasele Bucuresti (3), Timisoara (3), Cluj, Deva, Pitesti, Brasov, Arad, Sibiu, Buzau, Oradea, Piatra Neamt cu suprafete cuprinse intre 1.500 si 5.000 mp.

Casa Rusu si-a inceput activitatea in 1994 si detine 3 fabrici. Capacitatea de productie este de 18.000 garnituri de mobilier din pal/luna si 2.000 de seturi de mobilier tapitat/luna. Activitatea de productie si logistica se desfasoara pe o suprafata de 100.000 mp, valoarea investitiilor in capacitatea de productie fiind de peste 20 milioane de euro.In prezent, in cadrul grupului sunt peste 900 de angajati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri