Cristiana Chiriac, sef serviciu Directia generala juridica din cadrul Ministerul Economiei si membru in Consiliul de Administratie al Conpet (COTE), a fost numita vineri presedinte provizoriu CA al companiei de stat, urmand sa primeasca un mandat definitiv intr-o AGA programata pentru 13 august.
Functia de presedinte al Consiliului de Administratie era vacanta din 17 iunie, cand Georgel Calin a demisionat de la conducerea CA al operatorului sistemului national de transport al produselor petroliere, noteaza Mediafax.

Chiriac, 60 de ani, lucreaza din 1995 in Directia generala juridica din cadrul Ministerului Economiei, potrivit CV-ului publicat pe site-ul Conpet.

In locul ramas vacant dupa demisia lui Georgel Calin, a fost numita membru in CA Georgeta Gealap, consilier in Departamentul Energie din Ministerul Economiei.

Gealap urmeaza sa fie validata ca membru CA in AGA programata pentru 13 august, potrivit unui convocator AGA transmis, vineri, de Conpet pietei Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti.

Mandatele Cristianei Chiriac si Georgetei Gealap se vor incheia la numirea unor administratori profesionisti, in baza unei ordonante de urgenta din 2011 privind guvernanta corporativa a companiilor publice.

Statul controleaza 58,72% din actiunile Conpet, prin intermediul Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie. Fondul Proprietatea are 29,7% din titluri, iar restul actiunilor sunt la alti investitori.

Actiunile Conpet au incheiat sedinta bursiera de vineri in stagnare, la pretul de 33,8 lei. La aceasta cotatie, compania are o capitalizare bursiera de 292,6 milioane lei (aproape 66 milioane euro).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri