Herbalife deschide la Brasov un centru de vanzari pentru distribuitorii din Ardeal

Herbalife, companie care comercializeaza produse de control al greutatii, nutritie si ingrijire personala, a deschis la Brasov un centru de vanzari pentru distribuitorii din zona Ardealului.

Centrul de vanzari este situat in centrul civic al Brasovului si este al doilea pe care Herbalife il deschide in Romania dupa cel din Bucuresti. Proiectul reuneste departamente ce tin de aprovizionare, depozitare, ambalare si distributie a produselor dar si departamentul de relatii cu clientii.

Avand o suprafata de 100 de metri patrati, centrul poate gazdui pentru distribuitorii si clientii Herbalife intalniri de afaceri, demonstratii, prezentari si lansari de noi produse.

“Este o investitie locala foarte importanta, Romania fiind a patra piata din regiunea EMEA unde au fost deschise astfel de centre”, spune Romeo Cazanescu, director general Herbalife Romania si Republica Moldova.

Afacerile Herbalife Romania au crescut anul trecut cu 32% fata de 2011, ca urmare a majorarii numarului de distribuitori si diversificarii gamei de produse. In 2011 Herbalife a avut o cifra de afaceri de 38,8 milioane lei si un profit net de circa doua milioane lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri