Predoiu: Ponta poate sa semneze privatizarea CFR Marfa daca o considera oportuna si corecta

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu ii cere premierului Victor Ponta sa semneze contractul de privatizare CFR Marfa daca este de parere ca aceasta privatizare este oportuna si corecta, iar in caz contrar sa-si mai asume inca un esec.
"Daca premierul Ponta considera privatizarea CFR Marfa oportuna si corecta atunci sa semneze contractul, daca nu, sa spuna de ce l-a tinut in Guvern pe domnul ministrul Fenechiu si sa-si mai asume inca un esec", a scris, marti, pe Facebook, Catalin Predoiu.
Presedintele Traian Basescu a afirmat, luni, ca premierul Victor Ponta trebuie sa isi asume, in calitate de ministru interimar la Transporturi, responsabilitatea politica pentru privatizarea CFR Marfa, avand in vedere aprecierile pozitive facute de acesta la modul cum s-a derulat privatizarea.
Basescu a mai spus ca firma care a castigat licitatia pentru a cumpara CFR Marfa nu are banii necesari pentru a plati suma convenita si cauta bani "pe la banci", el intreband de unde va mai avea compania bani de investitii pentru modernizare.
Premierul Ponta a declarat, luni seara, ca din datele de pana in prezent nu rezulta nimic in neregula cu vanzarea CFR Marfa, dar ca nu este exclus sa fie intocmit un dosar penal la sugestia televizata a presedintelui Basescu pentru castigatorul licitatiei, deoarece asa se intampla cu cine il "supara" pe acesta.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri