Posta va livra permisele de conducere in urmatorii patru ani. Afla valoarea contractului

Posta Romana va furniza Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, in urmatorii patru ani, servicii de curierat pentru livrarea permiselor de conducere si a certificatelor de inmatriculare a vehiculelor la domiciliul solicitantilor, contractul fiind de 32,1 milioane lei.
Valoarea contractului include TVA.

Contractul a fost atribuit prin licitatie in prima parte a lunii iunie, iar Posta Romana a fost singurul ofertant in cadrul procedurii de atibuire, conform datelor publicate de www.e-licitatie.ro, scrie Mediafax.

Conform caietului de sarcini, operatorul postal national va livra minim cinci milioane de plicuri pe perioada contractului.

Posta a mai castigat un contract pentru transportul permiselor si certificatelor in 2009, pentru 50 de milioane de lei.

Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat a fost infiintata in 2005 si are ca obiect de activitate, printre altele, si prestarea unor servicii, direct sau in calitate de intermediar, la cererea si in contul beneficiarilor straini, privind inmatricularea si radierea din circulatie a autovehiculelor, precum si instruirea in vederea sustinerii examenelor de conducator auto.

Posta este cel mai mare operator local de profil si are o retea teritoriala de 5.600 de unitati postale si 32.000 de angajati. Actionarii companiei sunt Ministerul pentru Societatea Informationala - 75% si Fondul Proprietatea - 25%.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri