Farmacia este pozitionata pe bulevardul Nicolae Caramfil nr. 4, in locul unui showroom de automobile de lux.

Mecanismul dupa care functioneaza farmacia este similar oricarui alt tip de drive: clientul intra cu masina in spatiul special amenajat, comanda produsele necesare, le plateste si le primeste.

”Studiem de mai mult timp acest nou serviciu, pentru a acoperi nevoile reale ale clientilor nostri. Exista diverse situatii in care acestia au nevoie de produse rapid si este mai comod sa le primeasca direct in masina, fie ca se grabesc in drum spre birou, ca se afla in masina cu cei mici sau ca vor sa evite intemperiile din sezonul rece. In plus, si locatia a fost favorabila amenajarii unei astfel de farmacii, dispunand de suficient spatiu pentru circulatii auto perimetrale. Astfel, chiar la prima ora, in drum spre serviciu, poti face usor cumparaturile urgente din farmacie, fara a pierde timp”, declara Mihai Corbu, responsabil cu dezvoltarea lantului de farmacii Centrofarm.

Centrofarm detine 58 farmacii, dintre care 35 in Bucuresti si 23 in tara. Trei dintre acestea sunt in curs de relocare. Mai mult de jumatate dintre acestea sunt pozitionate in centrele comerciale, restul functionand in locatii stradale.