Fastius Curier: Cresterea economica s-a reflectat in activitatea de curierat

Cresterea economica din primul semestru s-a reflectat in activitatea de curierat, in cazul companiei Fastius Curier volumul plicurilor/coletelor procesate a urcat cu pana la 10% fata de primele sase luni din 2012.

"Intr-adevar exista o crestere in economia romaneasca, crestere care se observa si in activitatea de curierat, fiind cunoscut faptul ca acest domeniu al serviciilor este un barometru al economiei. Volumul plicurilor/coletelor procesate in primul semestru din 2013 il depaseste cu 5-10 % pe cel din perioada similara a anului trecut. Speram ca spiritul de optimism prezent in primul semestru sa fie unul care sa incurajeze nu numai pentru restul anului, ci pentru o perioada indelungata de timp, care sa ofere predictibilitate in curierat in particular si in economie, in general”, a declarat Ciprian Pulpa, executive manager Fastius Curier.

Potrivit managerului, "consumul este in continuare puternic afectat de criza, iar fara aceasta veriga decisiva in economie, evident ca plusul este inca fragil. O crestere stabila si solida va fi validata de deschiderea populatiei catre consum, ceea ce va antrena tot mediul de afaceri sa investeasca mai curajos. Orice activitate economica este "decontata" in cele din urma tot de consumatorul final (adica de fiecare dintre noi) iar daca acesta nu resimte cresterea si nu are incredere in viitorul sau economic, mediul de afaceri nu poate demara mai puternic”.

Compania de curierat rapid Fastius Curier, care activeaza pe segmentul premium business in Bucuresti si Ilfov, a anuntat o cifra de afaceri de aproximativ 600.000 de euro in anul 2012, pastrand astfel nivelul din anul precedent.

Conform estimarilor companiei, piata de curierat din Romania (la nivel national) s-a ridicat la 200 de milioane euro anul trecut.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri