“Proiectele implementate in acest an au condus la cresterea nivelului de performanta si eficienta in procesarea transporturilor la nivel national. Astfel, numarul de transporturi care au fost preluate, au tranzitat sau au fost livrate in Romania a crescut cu aproape 20% fata de anul precedent", a declarat Marius Dumitrascu, noul director operational TNT Romania.

Anul acesta, compania a recertificat TAPA A hub-ul operational de la Otopeni si a certificat la acelasi nivel de securitate celelalte “porti” internationale, de la Timisoara si Cluj-Napoca. TNT ofera garantii pentru industriile care utilizeaza, pe diverse verigi ale lantului de distributie, produse si componente de valoare, precum industria electronica si high-tech, telecomunicatii, diverse ramuri ale industriilor prelucratoare.

TNT Express este unul dintre marii integratori in domeniul serviciilor de curierat express si logistica la nivel global. Compania livreaza zilnic aproape 1 milion colete, documente si marfa in peste 200 de tari de pe glob. TNT Express ofera clientilor sai retele integrate, aeriene si rutiere, in Europa, China, America de Sud, Asia si Oceania, Orientul Mijlociu. Cifra de afaceri a companiei a fost de 7.3 miliarde de euro in 2012.