Takko Fashion va deschide 5 noi magazine pana la fnalul lui 2013, parte a planului de extindere pe plan local inceput in 2007, care are ca tinta 100 de unitati.
Pana acum, retailerul de moda german a deschis si isi desfasoara activitatea in 64 de magazine in Romania. "Pentru Takko Fashion piata romaneasca este foarte atractiva, cererea de moda fiind foarte mare, dar, in acelasi timp, pretul trebuie sa fie bine chibzuit", arata Cosmin Ulmean, country manager Takko Romania.

Astazi, Romania este una dintre pietele cu o crestere foarte rapida in Europa Centrala si de Est pentru Takko Fashion.

La nivel global, Takko a inregistrat o crestere a veniturilor cu 1,6% in anul fiscal 2012/2013 intr-un mediu macroeconomic dificil.

Grupul si-a consolidat si mai mult amprenta internationala in Europa, continuand extinderea retelei de magazine in Germania, Austria, Elvetia, Benelux, Europa de Est si Italia, prin deschiderea a 181 de noi magazine.

Dezvoltarea venitului net se datoreaza deschiderii a 126 de magazine net, numarul total de magazine crescand de la 1.703 pe 30 aprilie 2012 la 1.829 pe 30 aprilie 2013.

Takko Fashion a lansat un format suplimentar de magazin numit "1982", axat pe vanzarea de articole vestimentare Basic in locatii din centrul oraselor. Incepand cu 2008, Grupul a deschis 26 de magazine "1982".



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri