Andreea Mihnea este noul director de HR al EY Romania si preia astfel conducerea departamentului de la Alexandra Bebu, care s-a alaturat recent echipei regionale de talent management a EY in Europa Centrala si de Sud-Est.

Ea are peste 10 ani de experienta in managementul resurselor umane pentru companii multinationale precum Tchibo, IBM, sau PayPoint. Pozitiile pe care le-a ocupat, atat la nivel local, cat si regional in Europa, au inclus arii de competenta precum management si consultanta de resurse umane, schimbare organizationala si executive search.

„Rolul de director HR in domeniul serviciilor profesionale in Romania este unul deosebit de complex, cu precadere in conditiile actuale de piata si intr-o companie cu portofoliul de servicii pe care il are EY. Recrutarea, formarea si motivarea a 500 dintre cei mai buni profesionisti in consultanta de afaceri din tara este o provocare si un proiect de referinta in cariera mea, pe care imi doresc sa il realizez cu succes", explica ea.

Mihnea este absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti si este formator certificat prin programul Exec-Edu al Asebuss. Este specializata in dezvoltarea si implementarea proceselor si strategiilor privind resursele umane, construirea echipelor si coaching.

„Dezvoltarea si implementarea strategiei de resurse umane a companiei noastre in Romania are multiple implicatii si un impact esential asupra business-ului nostru la nivel local si a celor 500 de angajati care lucreaza in birourile EY din Bucuresti si din tara. Am convingerea ca Andreea va coordona acest intreg proces si va consolida cu succes ceea ce am realizat pana in prezent. La EY punem un accent deosebit pe dezvoltarea programelor noastre de formare continua pentru angajati, precum si pe experientele de lucru in echipe diverse pe care le oferim acestora”, concluzioneaza Bogdan Ion, country managing partner, EY Romania si Republica Moldova.

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 167.000 de angajati in 700 de birouri din 140 de tari si venituri de aproximativ 24,4 miliarde de dolari in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2012.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
BMW Group Romania are un nou CEO