Laura Andrei, fost senior brand manager – international brands, in cadrul Ursus Breweries, a fost numita pe pozitia de international senior brand manager, unde va coordona activitatile de marketing si comunicare la nivel global ale brandului de bere Kozel, prezent in 38 de tari.

Laura Andrei are sapte ani de experienta in cadrul Ursus Breweries Romania, parte a grupului SAB Miller, ultima functie ocupata fiind cea de senior brand manager pentru Peroni, Redds, Pilsner Urquell, Stejar si Azuga. In 2011 a ocupat pozitia de global brand manager Peroni Nastro Azzurro in cadrul SAB Miller Londra.

Berea Kozel este prezenta in tari precum Anglia, Finlanda, Rusia, Slovacia, fiecare dintre aceste piete avand propria echipa de marketing, coordonata de Laura Andrei, care se va ocupa de strategia de brand la nivel global, dezvoltarea de campanii de comunicare globale (ATL, digital, BTL si evenimente) si inovatii.

Laura Andrei a absolvit in 2005 Academia de Studii Economice, specializarea business administration si Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, specializarea stiinte politice. Intre 2007 si 2009 a urmat cursurile Chartered Institute of Personnel and Development, la Londra.

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, are un portofoliu care cuprinde marci precum Ursus, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar si Pilsner Urquell.

Citeste si:
APC Romania: Numai 2 din 10 beri respecta legea germana a puritatii
APC Romania: Numai 2 din 10...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
CBRE are un nou director de resurse umane