Astfel, in 3 octombrie va fi deschis al doilea magazin H&M din Ploiesti in cadrul centrului comercial AFI Palace, in 17 octombrie va fi inaugurata unitatea din Promenada Floreasca, in 7 noiembrie primul magazin stradal pe strada Lipscani din Capitala si apoi un magazin in Iris Shopping Center din Titan pentru care nu exista inca o data stabilita.

Tot in aceasta toamna H&M aduce in Romania si colectia de decoratiuni interioare, initial in magazinul din Promenada, dupa care in cel de pe Lipscani si in unitatea din Polus Cluj-Napoca.

De la inceputul anului, H&M a mai deschis sase magazine noi.

Citeste si:

Prin cele 10 deschideri magazine, numarul angajatilor H&M Romania va ajunge la circa 700 de persoane la sfarsitul anului, cu 100 mai multe decat in 2012.

In anul fiscal 2012, H&M si-a dublat vanzarile pe piata romaneasca, la 635 milioane coroane suedeze (74 milioane euro), dupa deschiderea a opt magazine.

H&M a fost fondat in Suedia 1947 si este listat la NASDAQ OMX Stockholm. H&M are peste 2.900 de magazine pe 47 de piete, inclusiv unitati deschise in sistem de franciza.