Compania suedeza de fashion H&M va deschide patru magazine noi pana la sfarsitul acestui an, unul in Ploiesti si trei in Bucuresti, dintre care unul in Iris Shopping Center din Titan si prima unitate stradala pe Lipscani, ajungand astfel la o retea de 29 de unitati, scrie Mediafax.

Astfel, in 3 octombrie va fi deschis al doilea magazin H&M din Ploiesti in cadrul centrului comercial AFI Palace, in 17 octombrie va fi inaugurata unitatea din Promenada Floreasca, in 7 noiembrie primul magazin stradal pe strada Lipscani din Capitala si apoi un magazin in Iris Shopping Center din Titan pentru care nu exista inca o data stabilita.

Tot in aceasta toamna H&M aduce in Romania si colectia de decoratiuni interioare, initial in magazinul din Promenada, dupa care in cel de pe Lipscani si in unitatea din Polus Cluj-Napoca.

De la inceputul anului, H&M a mai deschis sase magazine noi.

Prin cele 10 deschideri magazine, numarul angajatilor H&M Romania va ajunge la circa 700 de persoane la sfarsitul anului, cu 100 mai multe decat in 2012.

In anul fiscal 2012, H&M si-a dublat vanzarile pe piata romaneasca, la 635 milioane coroane suedeze (74 milioane euro), dupa deschiderea a opt magazine.

H&M a fost fondat in Suedia 1947 si este listat la NASDAQ OMX Stockholm. H&M are peste 2.900 de magazine pe 47 de piete, inclusiv unitati deschise in sistem de franciza.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri