Dedeman, cel mai mare si extins retailer DIY, controlat de catre fratii Paval, va inaugura vineri, 27 septembrie, magazinul din Comanesti, judetul Bacau, cel de-al 4-lea din planul de investitii pentru 2013.

Noul magazin din Comanesti il inlocuieste pe cel de mici dimensiuni existent inca din anul 2005.

Investitia de la Comanesti, cel de-al 34-lea magazin de mari dimensiuni al retelei nationale, are o valoare de 7,5 milioane de euro si a fost finalizata la doar o luna dupa inaugurarea magazinului din Pitesti.

“Aceasta noua investitie este destinata nu numai locuitorilor din orasul Comanesti ci si clientilor din orasele Moinesti, Darmanesti si Targu Ocna precum si localitatilor din jurul acestor orase.”, Dragos Paval, presedinte Dedeman.

Situat la intrarea in oras, dinspre Bacau, magazinul are o suprafata construita de peste 7500 mp, peste 140 de locuri de parcare iar sortimentul de produse depaseste 30.000.

Odata cu lansarea noului magazin, si echipa de angajati a fost extinsa, ajungand acum la peste 80 de persoane. Noii colegi au fost deja instruiti si pregatiti pentru a oferi clientilor sfaturi si consultanta de specialitate, asa cum i-am obisnuit deja pe clientii din Comanesti.

Inaugurarea magazinului din Comanesti va fi urmata de deschiderea unui magazin in Targu Mures, pentru care recrutarea de personal este in desfasurare.

Datorita acestui ritm sustinut al extinderii retelei precum si consolidarii investitiilor deja existente, Dedeman urmareste cresterea cifrei de afaceri cu 8% fata de anul 2012, cand valoarea inregistrata a fost de 540 de milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri