Intersport va deschide 3 magazine: Prima inaugurare in AFI Palace Ploiesti

Intersport deschide joi un magazin cu o suprafata de vanzare de 400 mp in mallul AFI Palace Ploiesti.Aceasta este prima deschidere de magazin a companiei din acest an, pana la finalul anului urmand sa mai fie inaugurate inca doua unitati.

Aceasta este cea de-a 23-a unitate Intersport deschisa in Romania. Intersport va inaugura si in mallul Promenada Floreasca un magazin, urmand ca pana la finalul anului sa fie deschisa o unitate si in centrul comercial dezvoltat de NEPI in Galati.

Cum au evoluat afacerile companiei in primele 9 luni ale anului?"Valoarea vanzarilor pe 2013 este asemanatoare cu cea inregistrata in perioada similara anului trecut. Impreuna cu cele 3 magazine asteptam o cifra de afaceri mai mare cu 10% fata de anul trecut , de aproximativ 25 milioane de euro", a declarat pentru wall-street.ro, Antoniu Nituleasa, director operational Intersport Romania.

Intersport mai are inca un magazin in Ploiesti, in incinta centrului comercial Ploiesti Shopping City. De ce doua magazine in Ploiesti?

“Ploiestiul este unul din orasele cele mai active din punct de vedere economic, cu o rata a somajului foarte scazuta si cu un venit mediu net per gospodarie foarte bun. Mai mult decat atat cel de-al doilea magazin este plasat intr-un centru comecial care acopera zona centrala a orasului, astfel incat efectul de canibalizare a celuilalt magazin sa fie destul de mic”, a mai spus Nituleasa.

Intersport are peste 5.300 de magazine in 42 de tari care reunesc branduri precum Nike, Puma, Adidas, Converse, Reebok sau Columbia, dar si marci proprii ca Firefly sau Energetics.

Citeste si:
Mall-urile din București și din țară și-au redus programul de...
CORONAVIRUS | Mall-urile din...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

Sursa foto: intersport.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri