Retailerul Profi si-a extins reteaua de magazine la 180 de locatii odata cu deschiderea unei noi unitati standard in Baia Mare.

Noul magazin are o suprafata totala de 539 mp si o spatiu de vanzare de 365 mp, fiind cea de-a patra locatie pe care Profi o deschide in Maramures si a treia din municipiul Baia Mare.

In acest moment, Profi este al doilea mare retailer din Romania, prezent in 95 de localitati din 36 de judete. Avand peste 4.500 de angajati, compania opereaza magazine in format standard, City si Mall.

Printre retailerii care au avut in acest an o politica de extindere sustinuta se mai numara Mega Image si Carrefour.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri