“Prin acest upgrade, capacitatile de livrare in timp definit au crescut cu pana la 20%, in cazul multor destinatii comerciale cheie” a declarat Jan Willem Breen, global director marketing & strategy, TNT Express.

Noile destinatii sunt Austria, Cehia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Marea Britanie, Polonia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria si se adauga celor deja existente in Benelux, Bulgaria, Cipru, Estonia, Finlanda, Irlanda, Norvegia si Portugalia.

Serviciul 12:00 Express garanteaza livrarea pana la pranz, in urmatoarea sau in cea mai apropiata zi lucratoare, pentru documente, colete sau marfa paletizata, in 26 de tari din Europa si 63 de tari de pe celelalte continente.

Citeste si:

De asemenea, pe piata locala, separat de livrarile internationale, prin serviciul Domestic Express, cu livrare a doua zi in Romania, partenerii TNT au acces in 35 de localitati pentru livrari pana la ora 9:00 a.m., 81 de localitati cu livrari pana la ora 10:00 a.m., precum si in 344 localitati cu livrari pana la ora 12:00.

TNT Express este unul dintre marii integratori in domeniul serviciilor de curierat express si logistica la nivel global. Compania livreaza zilnic aproape 1 milion de colete, documente si marfa in peste 200 de tari de pe glob.

TNT este prezenta pe piata din Romania inca din 1991, oferind pietei locale servicii integrate, de la solutiile express internationale, aeriene si rutiere, pana la variante de transport national.