Immochan, divizia imobiliara a grupului Auchan, a inceput luni, la Brasov, constructia centrului comercial Coresi, care va cuprinde 130 de magazine, 6.000 de metri patrati pentru spatii de agrement si cel mai mare hypermarket Auchan din Transilvania. Investitia totala este de 60 milioane euro, scrie Mediafax.

Santierul Centrului comercial Coresi a fost inaugurat in prezenta primarului Brasovului, George Scripcaru. In prima etapa vor fi amenajate 24 de hectare din suprafata totala de 100 de hectare.

Deschiderea centrului comercial este prevazuta pentru primul trimestru al anului 2015.

Immochan a achizitionat, in aprilie 2012, circa 100 de hectare din fosta platforma industriala Tractorul, unde urmeaza sa se construiasca un complex integrat de spatii comerciale, rezidentiale si de servicii, investitiile in prima faza depasind valoarea de 60 de milioane de euro, potrivit unui comunicat al investitorului.

Centrul comercial Coresi va cuprinde o zona de agrement pe o suprafata de 6.000 metriu patrati, cu cinema multiplex cu opt sali si un food-court, cel mai mare hypermarket Auchan din Transilvania, cu o suprafata de vanzare de 13.300 metri patrati si o galerie comerciala cu o suprafata inchiriabila de 32.000 metri patrati si o zona de magazine cu marci internationale si locale.

Citeste si:
Parcul Central din Cluj, reamenajat pe cheltuiala Untold
Parcul Central din Cluj,...

Oferta parcului comercial va fi completata ulterior cu restaurante drive-in, o zona dedicata bricolajului, zona pentru reparatii si intretinere auto si o benzinarie.

Centrul comercial va avea o parcare cu 2.400 de locuri si o zona destinata mijloacelor de transport in comun, care va asigura un acces facil pentru toti clientii.

Fondata in 1976, filiala imobiliara a Grupului Auchan, Immochan, este al treilea dezvoltator de pe piata europeana in raport cu valoarea activelor. Compania gestioneaza doua milioane de metri patrati de galerie comerciala in 340 de centre din 12 tari.

In prezent, Immochan are zece noi proiecte in constructie si alte 20 deja deschise sau achizitionate.
In Romania, Immochan administreaza noua centre comerciale, dupa preluarea galeriilor comerciale Real si mai are un proiect in dezvoltare, in Drumul Taberei, pe fosta platforma Tricodava din Bucuresti.

Citeste si:
Cod galben de vijelii, joi, in opt judete
Cod galben de vijelii, joi,...

In 7 noiembrie, Auchan Romania a inaugurat, la Brasov, al doilea magazin remodelat sub marca si comertul Auchan din seria celor 20 de magazine Real preluate de la grupul Metro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Brandul de fashion Tom Tailor deschide primul magazin din nordul tarii