Banca Transilvania a acordat Scandia Food o finantare de 22 milioane de euro pentru investitii in tehnologie, devenind astfel principalul partener financiar al producatorului de conserve de carne.

Scandia a apelat la aceasta solutie pentru a achita creditele existente si pentru a putea folosi noile oportunitati de pe piata conservelor pe baza de carne. Imprumutul, din care 60% este contractat in lei, va fi folosit atat pentru optimizarea capacitatilor tehnologice, cat si pentru asigurarea capitalului pentru noi oportunitati de investitie in 2014.

Cele doua companii au ajuns la un acord in privinta creditului de refinantare in doar 45 de zile de la inceputul demersului Scandia Food.

“Suntem onorati sa avem printre clientii nostri lideri de piata si branduri romanesti, asa cum este Scandia Food. Rapiditatea a fost unul dintre elementele care au dus la succesul acestui parteneriat. Acesta este unul dintre avantajele companiilor romanesti, in care decizia se ia repede, centralizat acasa”, a declarat Omer Tetik, directorul general al Bancii Transilvania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri