Roxana Tisaianu a preluat din decembrie functia de director comercial al Danone Romania, respectiv de director de dezvoltare Moldova si Tarile Adriatice.

Roxana Tisaianu va raporta catre Dieter Schulz, director general Danone Europa de Sud Est.

“Ma bucur sa revin in Romania dupa o experienta internationala care mi-a oferit o perspectiva proaspata asupra practicilor din peste 10 tari si din grupul Danone, pentru a raspunde cat mai bine nevoilor unei piete dinamice de lactate, marcata de o schimbare accelerata”, a declarat Roxana Tisaianu.

Adrian Pascu, care a ocupat pana in prezent pozitia de director comercial Romania si director de dezvoltare Moldova si Tarile Adriatice, preia pozitia de director vanzari pentru divizia Moscova din Rusia, tot in cadrul grupului Danone.

Roxana Tisaianu este licentiata a Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica din Academia de Studii Economice Bucuresti. Cu o experienta profesionala de peste 15 ani, ea a coordonat anterior departamentul de trade marketing in Danone Romania, precum si echipele de vanzari pe zona de proximitate si clienti majori, la nivel national.

Citeste si:
Schneider Electric are un nou director general
Lucian Enaru este noul...

Danone Romania este lider de piata in categoria produselor lactate proaspete, inregistrand anul trecut o cifra de afaceri de 506 mil. lei. Compania are in portofoliu peste 80 de referinte de produs, produse in majoritate in fabrica din Bucuresti, cu lapte colectat de la fermierii romani.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Andra Olar-Caragea este noul CEO al firmei de insolventa CITR
Setari Cookie-uri