Roxana Tisaianu va raporta catre Dieter Schulz, director general Danone Europa de Sud Est.

“Ma bucur sa revin in Romania dupa o experienta internationala care mi-a oferit o perspectiva proaspata asupra practicilor din peste 10 tari si din grupul Danone, pentru a raspunde cat mai bine nevoilor unei piete dinamice de lactate, marcata de o schimbare accelerata”, a declarat Roxana Tisaianu.

Adrian Pascu, care a ocupat pana in prezent pozitia de director comercial Romania si director de dezvoltare Moldova si Tarile Adriatice, preia pozitia de director vanzari pentru divizia Moscova din Rusia, tot in cadrul grupului Danone.

Citeste si:

Roxana Tisaianu este licentiata a Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica din Academia de Studii Economice Bucuresti. Cu o experienta profesionala de peste 15 ani, ea a coordonat anterior departamentul de trade marketing in Danone Romania, precum si echipele de vanzari pe zona de proximitate si clienti majori, la nivel national.

Danone Romania este lider de piata in categoria produselor lactate proaspete, inregistrand anul trecut o cifra de afaceri de 506 mil. lei. Compania are in portofoliu peste 80 de referinte de produs, produse in majoritate in fabrica din Bucuresti, cu lapte colectat de la fermierii romani.