Carrefour Romania, in insolventa (UPDATE)

Carrefour Romania a intrat in insolventa la cererea unui creditor, Tribunalul Bucuresti declarand declansarea procedurii pe 23 decembrie.

GSL Logistic a cerut insolventa Carrefour Romania intr-un dosar inregistrat pe 14 iunie. RODICOM si Expert Insolventa au fost numiti administratori judiciari ai Carrefour Romania in decizia tribunalului din 23 decembrie.

Procedura de insolventa a fost ceruta de compania GSL Logistic, un distribuitor de scutece si accesorii pentru copii si adulti din Bucuresti, relateaza Mediafax, citand ZF, unde a aparut initial stirea.
Potrivit unor surse apropiate companiei, datoriile Carrefour Romania catre furnizor sunt de circa 800.000 de lei (170.000 de euro), noteaza ZF.

La cererea avocatilor, Carrefour a achitat deja datoria si a cerut suspendarea hotararii de intrare in insolventa, o decizie urmand a fi luata in prima saptamana din luna ianuarie.

GSL Logistic, o companie cu 8 angajati, a avut in 2012 o cifra de afaceri de 1,7 milioane de lei, in scadere cu 15% fata de anul precedent, si un profit de 12.800 de lei, conform datelor publicate de Ministerul de Finante.
Carrefour Romania, care opereaza in Romania 25 de hipermarketuri omonime, a incheiat anul 2012 cu afaceri de 962 de milioane de euro (4,3 miliarde de lei) si profit de 23 de milioane de euro.

Citeste si:
Vanzarile Carrefour Romania au crescut, dupa succesul Supeco
Vanzarile Carrefour Romania...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Românii de la Prego lucrează automatizat prin FamShop
Setari Cookie-uri