Retailerul a ajuns astfel la o retea de 58 de magazine de proximitate, dintre care 10 unitati in Brasov si 48 in Bucuresti si Ilfov.

Si in 2013, Carrefour a mizat pe extinderea retelei Express, deschizand 38 de unitati noi. Compania a mai deschis anul trecut un hipermarket, 13 supermarketuri Market si un magazin online.

Express RostCom Zizinului, din Brasov, are o suprafata de 205 metri patrati si insumeaza aproximativ 3.500 de produse, iar Express Salviamax, din Bucuresti, se intinde pe 110 metri patrati si comercializeaza aproximativ 2.000 de produse.

Citeste si:

Carrefour opereaza in Romania patru formate de magazine, cu un total de 162 de magazine - 25 hipermarketuri Carrefour, 78 supermarketuri Market, 58 magazine de proximitate Express si un magazin online.

In luna decembrie a anului trecut, Tribunalul Bucuresti a aprobat cererea de intrare in insolventa a Carrefour Romania, la cererea unui distribuitor de scutece si accesorii pentru copii si adulti care avea de recuperat de la retailer o datorie in valoare de 180.000 euro. Carrefour a achitat datoria si a cerut suspendarea hotararii de intrare in insolventa, urmand ca instanta sa se pronunte in data de 15 ianuarie.